Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Orasul Galati

Galati - zona portului vechi imagine

Galati

Despre Galati

Orasul Galati se gaseste la confluenta Prutului si Siretului cu Dunarea, si aceasta asezare i-a influentat intotdeauna existenta. Zona din orasul Galati si din jurul acestuia este locuita inca din preistorie, fapt atestat de mai multe descoperiri arheologice, chiar daca prima atestare documentara apare abia in 1541 pe o harta.

Indiferent de motivul pentru care va gasit in Galati, un lucru pe care-l puteti face si care cu siguranta va imbunatati experienta dumneavoastra in oras este sa utilizati serviciile noastre de inchirieri masini in Galati. Veti putea astfel sa va administrati timpul mult mai bine si veti putea vizita toate obiectivele turistice pe care doriti sa le vizitati, cand doriti dumneavoastra.

Serviciile de inchirieri masini Galati nu sunt limitate la granitele orasului, cu siguranta, puteti folosi masina ridicata din Galati si sa explorati in detaliu imprejurimile orasului, sau sa va indreptati spre o cu totul alta destinatie, acest lucru este la alegerea dumneavoastra.

Galati – atractii si obiective turistice

Exista cateva atractii si obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratati daca aveti ceva timp liber la dispozitie pe parcursul calatoriei dumneavoastra in Galati, Faleza fiind probabil primul lucru la care oamenii se gandesc and aud de orasul Galati.

Faleza din Galati este cu siguranta o zona reprezentativa pentru oras, fiind un loc in care locuitorii orasului se plimba zilnic, si un loc foarte vizitat de catre turisti. Faleza este si locatia principala in care se desfasoara concerte si intreceri sportive.

Pentru cei pasionati de muzee, merita mentionat complexul Muzeal Stiintele Naturii, care este in topul muzeelor din tara. Institutia se gaseste pe o suprafata de aproximati 18 hectare, suprafata pe care se dezvolta si Gradina Botanica.

Cei ce sunt interesati de arhitectura, pe de alta parte, vor gasit cu siguranta interesanta o vizita la Palatul Administrativ, un edificiu impunator inaugurat la 27 aprilie 1906, care astazi este sediul Prefecturii judetului Galati. Importanta cladirii este mai mare deoarece a fost construit dupa planurile lui Ion Mincu, arhitectul care a fondat scoala nationala a arhitecturii romanesti.

Fie ca vreti sa vizitati obiectivele mentionate mai sus, sau doriti sa explorati alte parti ale Galatiului, puteti apela cu siguranta la serviciile noastre de inchirieri masini Galati.

Galati harta oras imagine

Harta Galati

Comments

comments

This entry was posted in Galati, Inchirieri masini and tagged , . Bookmark the permalink.