Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Rent a car Galati

Orice calatorie in Galati poate fi imbunatatita prin angajarea serviciilor noastre de rent a car Galati, deoarece orasul este destul de maricel, cu o populatie de peste 350.000 locuitori, si este unul dintre cele mai mari centre econonomice din tara si din regiune.

Fiind plasat pe fluviul Dunarea a insemnat ca acesta a influentat istoria Galatiului de la inceputurile acestuia, si acest lucru continua sa fie adevarat.

In ciuda faptului ca este un important centru economic, Galatiul nu-si evita partea turistica deoarece turismul este o parte importanta a economiei orasului.

Cei interesati de a se afunda in cultura locala vor avea foarte multe optiuni din care sa aleaga, trei teatre – fiecare cu un anumit specific dar si muzee desigur.

Muzeul de Stiinte ale Naturii are un planetariu cu diametrul cupolei de sapte metri care da voie pentru mai multe proiectii sa fie vizionate. Aici se desfasoara si o serie de programe educationale iar acvariul are o tematica care se bazeaza pe pesti rari si foarte rari din bazinul Dunarii, ai Marii Mediterane precum si pesti exotici.

Muzeul de Istorie Galati este gazduit in casa care a apartinut familiei Cuza si in care Alexandru Ioan Cuza a trait cat a fost parcalabul Galatiului. Colectiile muzeului au fost initial colectate de la celelalte muzee din oras dar cu timpul s-au marit datorita cercetarilor arheologice realizate in partea sudica a Moldovei.

Orasul are si o serie de lacase de cult care vor fi foarte atragatoare pentru cei interesati, biserica fortificata “Sfanta Precista” fiind cea mai veche constructie din oras, o biserica sfintita in septembrie 1647. Arhitectura bisericii este tipic romaneasca cu un turn-clopotnita prevazut cu metereze care era folosit pentru a observa Valea Duanrii si la nevoie aceasta devenea fortificatia de aparare a orasului. Un obiectiv cel putin interesat de vizitat.

Ar mai fi de mentionat Biserica Romano-catolica, cladire initial construita in 1844, si Biserica greaca care a inceput a fi construita la 6 august 1866.

Evident mai sunt multe alte atractii si obiective de vizitat in Galati, asa ca angajati-ne serviciile noastre de rent a car Galati deoarece nu veti regreta.

Comments

comments

This entry was posted in Galati, Inchirieri masini and tagged , , . Bookmark the permalink.